Bienvenid@ a Tienda Juegos de Mesa

1714, el cas dels Catalans

Más imágenes

1714, el cas dels Catalans
44,95 €
gastos de envío baratos económicos juego de mesa

Disponibilidad: De 1 a 5 días

El joc de taula 1714, el cas del Catalans és un joc d'estratègia i negociació emmarcat en la guerra de Successió espanyola, entre el 1701 i el 1714. Enfocat des del punt de vista de la potencia d'Europa, els jugadors representaran aquestes potencies: Gran Bretanya, els Països Baixos, Àustria...
Description

Detalles

El joc de taula 1714, el cas dels Catalans és un joc d'estratègia i negociació ambientat en la guerra de Successió espanyola entre 1701 i 1714, enfocat des de la perspectiva de les potencies d'Europa. El joc no està centrat en el conflicte bèlic de la presa de Barcelona, sinò que recull les negociacions diplomàtiques de les monarquies europees fins el Tractat d'Utrecht, el 1713, que suposa l'abandonament de Catalunya a mans dels Borbons per part dels aliats europeus.

Els jugadors representen la Gran Bretanya, els Països Baixos, Austria, Savoia i Portugal, els membres de la gran aliança de La Haia, enfrontats als poders borbònics que pretenien unir els trons de Paris i de Madrid, després de la mort de Carles II d'Àustria.

Els jugadors hauran de treure el màxim profit del tractat d'Utrecht i del seu repartiment de territoris. Gràcies a les negociacions amb els altres jugadors i als espais que ocupi, un dels jugadors s'emportarà la victòria, sobretot si les concessions que obté són els seus objectius secrets. Els recursos i el nivell d'opinió púbica permetran als jugadors reclutar tropes, mobilitzar-les i atacar les tropes borbòniques.

El joc de taula 1714, el cas dels Catalans conté 70 cartes amb els fets més importants de la guerra, personatges, tractats i les batalles d'un conflicte que es podria considerar com una primera guerra mundial. El darrer acte de la guerra, la caiguda de Barcelona, marca la fi de la partida. Els jugadors hauran de negociar les concessions i ocupar els punts estratègics abans no caigui la ciutat. Després només els quedarà el penediment d'haver signat el pacte de Gènova.

Información adicional

Información adicional

Fabricante Devir
Idioma Català
Colección No
Edad mínima 12
Número de jugadores 2-5
Duración 120
Opiniones

También le pueden interesar estos productos

Etiquetas

Use espacios para separar etiquetas. Use la comilla simple (') para delimitar frases.