Bienvenid@ a Tienda Juegos de Mesa

Pandemic (en català)

Más imágenes

Pandemic (en català)
39,95 €
gastos de envío baratos económicos juego de mesa

Disponibilidad: En stock

Pandemic és un joc de taula cooperatiu familiar, en el que el jugadors es posen en la pell d'un grup d'especialistes en contenció de malalties, que hauran de recorre tot el món combatent quatre grans malalties.
Description

Detalles

Com a membres d'un equip especialitzat en la contenció de malalties, els jugadors hauran de controlar l'expansió de quatre grans plagues mortals mentre tracte de descobrir les seves respectives cures.

Per a aconseguir-ho, cada jugador controlarà un especialista, cadascun amb una habilitat especial i única. Hauran de viatjar al voltant de tot el món, tractant als infectats y buscant els recursos necessaris per a sintetitzar cada una de las cures. Per poder triomfar en aquesta missió, els jugadors hauran de treballar units como un equipo. El joc de taula Pandemic és un joc cooperatiu, el que significa que tots els jugadors guanyaran o perdran como un equip.

El temps avança sense descans mentre les epidèmies es succeeixen i nous brots amenacen amb estendre la malaltia. Podreu trobar les quatre cures a temps? El destí de la humanitat està en les vostres mans!

Información adicional

Información adicional

Fabricante Devir
Idioma Català
Colección No
Edad mínima 14
Número de jugadores 2-4
Duración 45
Opiniones

También le pueden interesar estos productos

Etiquetas

Otras personas han marcado este producto con estas etiquetas:

Use espacios para separar etiquetas. Use la comilla simple (') para delimitar frases.