Bienvenid@ a Tienda Juegos de Mesa

Inkognito (en català)

Más imágenes

Inkognito (en català)
39,95 €
gastos de envío baratos económicos juego de mesa

Disponibilidad: De 1 a 5 días

El joc de taula Inkognito es un joc de deducció i misteri ambientat a Venècia. Els jugadors encarnen a espies y han de tractar d'esbrinar quin dels altres jugadors és la seva parella i completar la missió conjuntament. Un joc clàssic reeditat, preciós i amb uns components de gran qualitat.
Description

Detalles

Reedició revisada del joc de taula Inkognito, un joc clàssic creat per Alex Randolph y leo Colovini el 1988. Aquesta edició de Devir té uns components realment exquisits, amb una qualitat excel·lent, que conserven la línia estètica de la primera versió, però actualitzant el disseny d'alguns dels components.

El joc de taula Inkognito és un joc de deducció i misteri per 3 a 5 jugadors. El jugadors es posen en el paper d'agents secrets en pla carnaval de Venècia. Amb una màscara s'oculten la cara, es mouen discretament pels carrers i canals de la ciutat, buscant una informació secreta. Aquest joc únic es juga per parelles, però els jugadors no saben qui és la seva parella secreta. El jugadors han d'esbrinar, utilitzant un sistema de deducció basant en cartes, quin dels altres jugadors és la seva parella i, una vegada esbrinat, treballar conjuntament per completar la seva missió, o tractar d'enganyar als altres jugadors per espatllar-lis els plans...

Al començament del joc, a cada jugador se li assigna una identitat oculta i una missió que ha de completar. Durant la partida, els jugadors es mouen per torns. Per moure's no fan ser daus. En el seu lloc s'ha de sacsejar el Fantasma de la Profecia i aquest mostrarà tres boles de colors. Aquests seran els moviments que podrà realitzar el jugador, moure una figura del color de cada bola, siguin seves, de un contrincant o el ambaixador.

Si una de les nostres fitxes ha acabat en la mateixa casella que una fitxa d'un altre jugador o del ambaixador, podrem formular una pregunta, sobre la seva complexió o la seva identitat. I és aquí on radica l'estratègia del joc. Les respostes varien segons a qui s'hagi realitzat la pregunta.

Si hem coincidit en la casella d'un altre jugador, li podrem preguntar per la seva complexió o identitat. Aquest ens ha d'ensenyar tres cartes, dos de l'aspecte pel que li hem preguntat i una de l'altre aspecte. De les tres cartes que ens mostri, una ha de ser verdadera.

En canvi, si coincidim amb l'ambaixador, el jugador podrà preguntar a qualsevol altre jugador per un aspecte i aquest li haurà de donar dues cartes d'aquest aspecte, una d'elles verdadera.

Lògicament, al contestar a un jugador, no se li pot mostrar la mateixa combinació de cartes dues vegades durant la mateixa partida.

Els jugadors hauran d'intentar esbrinar qui és el seu company i confondre a la resta de jugadors. Una vegada sàpiga qui és el seu company i quina és la missió que han de completar entre els dos, hauran d'intentar completar-la. Una vegada fer, els dos hauran guanyat la partida. Però si s'han equivocat al identificar-se un a l'altre, la victòria serà pels seus contrincants.

Información adicional

Información adicional

Fabricante Devir
Idioma Català
Colección No
Edad mínima 10
Número de jugadores 3-5
Duración 90
Opiniones

Etiquetas

Use espacios para separar etiquetas. Use la comilla simple (') para delimitar frases.